Dat het 25 jaar gelden is dat Jetty Podt aantrad als organist van het beroemde Königorgel van de Stevenskerk in Nijmegen, gaat niet onopgemerkt voorbij. Haar collega’s van de Nijmeegse Orgelkring hebben haar verrast door een tournee langs Königorgels in Nederland en Duitsland te organiseren. Het wordt wellicht mogelijk om mee te reizen op deze bijzondere jubileumtour, waarbij Jetty Podt op al deze Königorgels concerten zal geven.
Houdt u daarvoor ook de website van de Nijmeegse Orgelkring (www.nijmeegseorgelkring.org) in de gaten!
Hieronder alvast de data en plaatsen:

02-07-2013 Stevenskerk Nijmegen (NL)
28-09-2013 Sint Maximilliankirche Düsseldorf (D)
11-10-2013 Paterskirche Kempen (D)
najaar 2013 Basiliek H Agatha Oudenbosch (NL)
23-11-2014 Salvatorianer Kloster Steinfeld (D)

Leave a Reply