Archive for the 'Melodieën' Category

Vredeslied

Wednesday, April 26th, 2006

Deze compositie is geschreven in opdracht voor de Nijmeegse “Vrouwen voor de Vrede” in het kader van de Vredesweek in september 2005. Het is een compositie voor koor SATB op tekst van Coen Poort. Dit lied werd gezongen aan het einde van een tocht door de stad, op het Mariënburgplein, door het AMDG koor o.l.v. Robert Voogdgeert samen met de aanwezigen. Hieronder is de eerste pagina van de compositie te zien. Klik op de afbeelding om op mijn fotogalerie ook de tweede pagina te zien. Voor een afdrukbare versie kunt u contact opnemen met de componist opnemen.

Mensen gevraagd

Op wat ons heilig is

Thursday, April 20th, 2006

De compositie “Op wat wat ons heilig is” is een toonzetting van een tekst van Andries Govaart. Klik op de titel om een afbeelding te zien.
Op wat ons heilig is

Hymne 2000 jaar Nijmegen

Tuesday, June 14th, 2005

De Hymne Nijmegen 2000 is gecomponeerd in opdracht van de Nijmeegse Orgelkring ter gelegenheid van het 2000 jarig bestaan van de stad Nijmegen. De hymne kwam voor het eerst tot klinken tijdens het spektakel rond de ontvangst van de bruid van Philips II in de Stevenskerk op 14 juni 2005. Daar werd het uit volle borst door alle aanwezigen gezongen. De tekst is van Joost Langeveld. Klik op de afbeelding voor een groter formaat.

Hymne Nijmegen-2000

Daar komt een man uit Nazareth

Monday, January 26th, 2004

Een compositie met melodie van Jetty Podt, gezet door Berry van Berkum. Klik op de titel om een afbeelding te zien.

Daar komt een man uit Nazarareth